Felhívás a kéményellenőrzés változásaira

A kéményseprés szolgáltatásban jelentős változások történtek. A magánszemélyeket a Katasztrófavédelem ellenőrzi, ahol gazdálkodó szervezet székhelye, telephelye vagy fióktelepe van bejegyezve a Katsztrófavédelem felügyelete alatt az erre jogosult szolgáltatók feladata maradt. A közületek számára kéményseprő-ipari tevékenység kötelező és megrendelésre történik.

 

 A Szegedi Kéményseprő ipari Kft. 2015. évi CCXI. törvény és a 21/2016. (VI. 9.) BM rendelet és a Katasztrófavédelem szolgáltatási tevékenység nyilvántartási száma: K001/06/2019 alapján a kötelező kéményseprő-ipari szolgáltatás elvégzésére jogosult. A szolgáltató vállalja, hogy a tűzvédelmi hatóság részére a füstgázelvezetéssel kapcsolatos bizonylatokat szolgáltatja, és ha szükséges a kéményvizsgálatot elvégzi. 

Kéményellenőrzés árlista

     

Kémény típusok

Kémény-ellenőrzés és esetleges tisztítás díja (Nettó)

Kémény-ellenőrzés és esetleges tisztítás díja (Bruttó)

ENHS

3 500 Ft

4 445 Ft

ENHG

3 500 Ft

4 445 Ft

EZTG

3 500 Ft

4 445 Ft

KNHS,KNHG,KNTG,KZTG

11 000 Ft

13 970 Ft

Kiszállási díj: (címenként)

4 000 Ft

5 080 Ft

Kéményvizsgálat díj táblázata és a szerződés a www.kemenytistitas.hu oldalon megtalálható, ha további információval tudjuk segíteni munkáját, kérjük, keressen minket telefonon, email-en vagy személyesen.

Köszönjük, hogy időt szakított a tájékoztatónk elolvasására.

Tisztelettel Németh János Szegedi Kéményseprőipari Kft.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató