Szálláslehetőségek településünkön

KultúrÉlet Vendégháza

Egy hangulatosan kialakított modern szoba, amerikai konyhával, étkezővel, külön wc-vel és tusolóval valamint a hozzátartozó nagy terasszal, parkolási lehetősséggel vehető igénybe. Továbbá az udvaron sátorozási lehetőség (saját sátrakban), és a vendégek elszállásolására alkalmassá tett pajta áll rendelkezésre (saját hálózsákban). A házban kényelmesen két fő és két gyermek fér el. A pajtában nyolc fő számára biztosított a szállás, míg a sátorral érkezőknek szinte korlátlanok a lehetőségeik.

Kétegyháza, Széchenyi u. 46., tel.: 06 30 4118693


Szálláslehetőség a Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiumában

A Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézmény kétegyházi diákszállója, kollégiuma, tanszállója, apartman szobái és vendéglakásai az Almásy uradalmi kastélyhoz tartozó 14 hektáros ősparkban találhatóak. A festői környezet kiváló lehetőség a kikapcsolódásra, pihenésre, de alkalmas nagy létszámú táborok lebonyolítására is 300 főig. A kollégiumi szobákhoz közös vizesblokkok tartoznak, a tanszálló szobái, az apartman és a vendéglakások önálló tusolóval, wc-vel rendelkeznek. Az intézményhez saját sportcsarnok, kultúrhelységek, és ebédlő tartozik.

 

H-5741 Kétegyháza, Gyulai u. 6.
Tel.: 06 66 250 311

 Szállás.HU

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató