Tisztelt Ingatlanhasználók!

Békés megyében az ingatlanhasználók által kötelezően igénybeveendő hulladékgazdálkodási közszolgáltatást a DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. látja el.

FONTOS VÁLTOZÁS!

 

2020 évben Kétegyháza település esetében változott a SZELEKTÍV és a ZÖLD gyűjtési nap.

SZELEKTÍV: hétfő helyett a hónap második CSÜTÖRTÖKE

ZÖLD: márciustól hétfő helyett a hónap első KEDDJE (október és november hónapban két alkalommal a hulladékgyűjtési naptárban meghatározottak szerint)

Január hónapban két alkalommal - január 7. (kedd) és január 21. (kedd) - kerül sor a fenyőfák begyűjtésére. Januárban egyéb zöldhulladék begyűjtésére nem kerül sor.
A szelektív hulladék begyűjtésére január 2-án (csütörtökön) kerül sor.

Lomtalanítás: március 31. (kedd)
A közszolgáltatásban biztosított házhoz menő hulladékgyűjtés és szállítás 2020 évben tervezett rendjét (kommunális-vegyes gyűjtési napok, szelektív, zöld gyűjtési napok, lomtalanítás időpontjai), naptári formában a települési Önkormányzatok számára megküldtük valamint a www.dareh.hu oldalon is elérhetőek. Az Ingatlanhasználók a 2020 évi hulladékgyűjtési naptárat a 2019. IV. negyedévi számlával együtt kapják kézhez.
A hulladékszállítással kapcsolatos részletes információk a www.dareh.hu oldalon érhetőek el.

Együttműködését ezúton is köszönjük!

DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.

 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató