Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata (5741 Kétegyháza, Fő tér 9.) mint kedvezményezett sikeres pályázatot nyújtott be a Magyarország Kormánya által kiírt Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez címen,   KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 azonosítószámmal - a közigazgatás adminisztratív terheinek csökkentését célzó projektek megvalósítására.

Önkormányzatunk célja egy olyan naprakész  információs rendszer kialakítása volt, amely egyrészt a központilag fejlesztett , felügyelt és utánkövetett szoftverekre , másrészt a mai kornak megfelelő hardverekre épül. Önkormányzatunk szakmailag elkülönített csoportokra osztható fel , melyek igyekeznek kiszolgálni Ügyfeleinket. A fejlesztés célcsoportja gyakorlatilag maga az ügyféli kör, de emellett a mindennapi hivatali munkát segítő alkalmazásokat is tudjuk használni.

Első körben a hardverek beszerzése  és üzembe helyezése történt meg. 10 db. MS munkaállomás, 10 db. Monitor, 1 db. Switch eszköz, 2 db. MS Windows Laptop és 12 db kártyaleolvasó került beállításra.  Ez idő alatt a felhasználó munkatársak oktatásban részesültek, majd tesztelést követően megkezdődött a programok használata.

Az ASP program nyújtotta technológia lehetőségeivel élve, a hivatali adminisztrációs munka minőségi színvonal emelését értük el.  Az átláthatóság növelése mellett naprakész adatokkal tudunk szolgálni, emellett  az adórendszer korszerűsítésével   gyors, pontos információt tudunk nyújtani az adóztatással kapcsolatos tudnivalókról.

A beruházás összköltsége 7.000.000. Ft volt amelyből, a a Magyar Kormány által nyújtott támogatás összege 100 %-os volt. 

Image
Image

A rendőrőrs körzeti megbízottjainak külön fogadóórája minden hónap első keddjén, szerdáján és csütörtökjén 13:00-14:00 óráig.

Szükség esetén a következő telefonszám hívható:

+36 30 633 7238

Kétegyháza, Szent Imre u. 39.

Gólya Kamera

WebCam

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató