Taekwondo hírek!

gasztrokupa

2019. november 9-én Nádudvaron került megrendezésre a II. Gasztro Kupa Nyílt Kick-Box Országos Bajnokság.

 

38 csapat 300 versenyzője mérte össze tudását. A Kétegyházi Dragon Taekwondo versenyzői parádésan szerepeltek, hiszen a szakosztály 5 sportolója 9 éremmel zárta a napot.

  • Cseresznyés Lea 4 érmet szerzett így a verseny egyik legeredményesebb versenyzője lett (Zen?s formagyakorlat 1. hely, kreatív forma gyakorlat 2. hely, pointfighting 3. hely, light-contact 3. hely)
  • Simonka Ramon gyermek light-contact küzdelemben magabiztosan lett 1. helyezett. Kemény csatákban utasította maga mögé a nála 1 fejjel magasabb ellenfeleit.
  • Nagy Viola Mária formagyakorlatban és küzdelemben is igazi harcosként küzdött és megszerezte a nagyon értékes 3. helyezéseket.
  • Árvai Fruzsina akrobatikus elemekkel, hibátlan bemutatóval zenés formában 2. helyet, kreatív formagyakorlatban pedig 3. helyezést ért el.
  • Simonka Rajmund kick-light kategóriában (combrugásos küzdelem) parád?san bunyózott kemény comb rugásaival és horogütéseivel hamar megmutatta ki a "főnök". Sajnálatos módon a bírók túl keménynek itélték meg Rajmit és a technikáit, így az 1. menet végén leléptették. A döntés felettébb érdekes hiszen a küzdelmek mondhatni full contactban zajlottak.

A 38 csapatból (kickbox) egyedüli Taekwondo csapatként szerepeltünk a kemény küzdelmekben amelyek este 10-ig tartottak.

Gratulálok az egész csapatnak és köszönet a lelkes szurkoló táborunknak is!

Nagy László 4.dan Mester


Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata nevében gratulálok az elért eredményekhez!

Dr. Rákócziné Tripon Emese

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató