Tisztelt Lakosok!

A közterületek rendjéről szóló helyi rendelet szerint

?Közterületen fás szárú növény telepítése vagy kivágása csak a jegyző engedélyével végezhető. Egynyári haszonnövény közterületen nem telepíthető. A közterületen lévő fás szárú növény a közlekedést nem akadályozhatja. Az egyes lakóingatlanok előtti közterületen telepített gyümölcsfák termését kizárólag az ingatlan tulajdonosa, használója hasznosíthatja, vagy engedheti át másnak.?

Kérem az őszi közterületi munkálatok végzése során e szabályokat fokozottan betartani szíveskedjenek.

A korábban kivágott fák pótlását 2019. november 30. napjáig szíveskedjenek elvégezni, ezt követően a kötelezett költségére az Önkormányzat elvégzi a visszatelepítést.

dr. Medgyaszai László jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató