Tisztelt Szülő!

gyermekfelugyelet

A Kétegyházi Táncsics Mihály Művelődési Ház előzetes felmérést végez őszi szünetben történő gyermekfelügyelettel kapcsolatban.

A felügyelet tervezett időpontja: 2019.10.28.-2019.10.31. napokon, 7:30 ? 16:00 óra között.

Elsősorban azokat a gyermekeket várjuk, akiknek szülei aktívan dolgoznak és felügyeletük nem megoldható a fent jelölt időszakban.

Azon gyermekek számára, akik nem rendelkeznek az ingyenes szünidei gyermekétkeztetés jogával, szüleiknek napi egyszeri étkezést kell rendelni az iskola ebédlőjében, ahol a térítési díjjal kapcsolatos információt is biztosítják.

Bővebb információ:

Kétegyházi Táncsics Mihály Művelődési Ház

Telefon Abrudán Andrea: 30/824-1497

Jelentkezni az itt letölthető adatlappal 2019. október 24. 16 óráig lehet, annak a Kétegyházi Táncsics Mihály Művelődési Házban történő leadásával.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató