Tisztelt Választópolgárok!

Az ajánlóívek kiadása folyamatosan történik, azonban a hivatali feladatokra is tekintettel elsősorban csütörtökön ÉS szombaton várjuk Önöket! Szombaton ügyeletet tartunk!

Ugyanezeken a napokon várjuk elsősorban az ajánlóívek leadását is, de természetesen az ügyfélfogadásra nyitva álló időben is állunk rendelkezésükre.

Az ajánlóívek leadásához szükségesek az aláírt ívek ÉS a honlapunkról kitöltve letölthető ?E? jelű bejelentő lapok is! A bejelentés személyesen vagy meghatalmazással történhet!

A nyomtatványok a honlap oldalsávjában szereplő ?ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK? menüpont alatt találhatók.

Fontos!

A nemzetiségi névjegyzékben való szereplés NEM ZÁRJA ki, a polgármesteri és a települési képviselői választásban való részvételt! Ugyanúgy ajánlhat ÉS szavazhat a Választópolgár a nemzetiségi jelöltre, a polgármester jelöltre és a helyi képviselő-jelöltre egyaránt!

Kérdés esetén forduljanak hozzám vagy Tóthné Lelócki Andrea általános helyettesemhez bizalommal!

dr. Medgyaszai László

HVI vezető

06-703300152

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató