Felhívás!

Néhány ingatlantulajdonos más településről származó veszélyes hulladékot helyez el településünkön ? legutóbb a Déli soron - , vélhetően ellenérték fejében. Ez a cselekmény büntetőeljárást von maga után.

Amennyiben ilyet tapasztalnak, fényképezzék le a cselekményt, a hulladékot és a szállítójárműveket rendszámmal, majd jelezzék Hivatalomban és azonnal megteszem a feljelentést a jármű vezetője, üzembentartója, tulajdonosa ÉS az ingatlan tulajdonosa, használója ellen!

Fontos, hogy azonnal jelezzenek, így meg tudom akadályozni már a lerakást is! Ne hagyják, hogy Kétegyházán újabb szeméttelepek alakuljanak ki!

dr. Medgyaszai László
jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató