Kormányablak ügyintézés a Pogácsafesztiválon

2018. augusztus 11. napján, szombaton kormányablak busz települ ki a Kétegyházán megrendezésre kerülő XII. Pogácsafesztiválra. A kormányablak busz a Művelődési Ház melletti parkolóban lesz megtalálható 10.00 órától 16.00 óráig, ahol igénybe vehetők a Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatala Kormányablak Osztályának szolgáltatásai, elsősorban az okmányokkal kapcsolatos ügyintézés. Ebben az időpontban a következő ügyeiket intézhetik az ügyfelek:

  • személyazonosító igazolvány,
  • lakcímkártya,
  • vezetői engedély
  • Egységes Elektronikuskártya-kibocsátási Keretrendszer felhasználói regisztrációja (pl. diákigazolványhoz)
  • elektronikus ügyintézéshez szükséges szolgáltatások (Ügyfélkapu, Rendelkezési Nyilvántartás, Részleges Kódú Telefonos Azonosítás).

Tisztelettel várjuk a kedves ügyfeleket!

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató