TÁJÉKOZTATÓ szennyvízhálózat építéséről

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Kétegyházán várhatóan két héten belül megkezdődik a szennyvízcsatorna hálózat IV. ütemének építése. Az ebben az ütemben bekötésre kerülő ingatlanok bekötő vezetékével kapcsolatban, a kivitelező cég munkatársai meg fogják Önöket keresni és a bekötő vezeték pontos helyét személyesen egyeztetik le. A kivitelezési munkák előreláthatóan 2019. decemberéig tartanak majd.

 

A kivitelezési munkákkal kapcsolatos további információk: 

  • A munkák megkezdése előtt minden érintett ingatlanba egy tájékoztató anyag kerül majd kijuttatásra, amelyben szerepel majd a  munkák megkezdésének és befejezésének várható időpontja. 
  • A szennyvízhálózat kivitelezése elkerülhetetlenül zajjal járó tevékenység, de a zajártalom csökkentés érdekében a Kivitelező a szükséges intézkedéseket folyamatosan megteszi, így pl. éjszaki munkavégzést nem tervez. Munkanapokon 7:00 és 18:00, szombaton 8:00 és 12:00 óra között végez zajjal járó munkát lakóházak és intézmények közelében. Amennyiben elkerülhetetlen a fentiektől eltérő munkavégzés, akkor erről az érintetteket előzetesen tájékoztatjuk. 
  • A kivitelezés során előfordulhatnak átmeneti forgalomkorlátozások, kisebb akadályoztatások. A lakóingatlanokra történő személygépjármű forgalom minimális akadályozása mellett  minimum napi egy ki- és behajtás lehetőségét minden esetben biztosít a kivitelező. 
  • A várható forgalomkorlátozásokról a közvetlenül érintetteket előzetes megkeresés útján tájékoztatást kapnak, továbbá az önkormányzat hirdető tábláján heti frissítéssel adunk tájékoztatást az esetleges forgalmi változásokról. 
  • A kerékpáros közlekedés, a menetrend szerinti tömegközlekedés, és a megkülönböztető jelzéssel közlekedő járművek  áthaladása az esetleges forgalmi korlátozások esetén is biztosítva lesznek. 
  • Amennyiben a megállóhelyek ideiglenes áthelyezésére lesz szükség, azok kialakítása a személyszállító közszolgáltatókkal egyeztetve, sármentesen megközelíthető helyen, a lakosság előzetes értesítése mellett történik. 
  • A kivitelezés üteme  a település hulladékszállítási időpontokat figyelembe veszi , ezért ebben fennakadás nem várható. 

Kérjük szíves megértésüket és közreműködésüket!

Kalcsó Istvánné polgármester

                                                                                             

 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató