Bemutatkozás

Dr. Fekete Lajosnak hívnak és 1973. július 11-én születtem Békéscsabán. Az általános iskolai tanulmányaimat Okányban végeztem. A szüleim a mai napig itt élnek. Mindketten nyugdíjasok. Édesanyám fogorvosi asszisztensként dolgozott, Édesapám állatorvos. Középiskolába Békéscsabára jártam a Rózsa Ferenc Gimnáziumba. A gimnázium elvégzése után felvételt nyertem a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karára. 1997-ben szereztem meg a gyógyszerészi diplomámat. 

 

Az egyetemi évek befejeztével az EGIS Gyógyszergyárnál sikerült elhelyezkednem, ahol orvoslátogatói minőségben dolgoztam.

2001-ben a Pfizer Kft - hez kerültem, ahol 10 évet tudományos munkatárs munkakörben tevékenykedtem.

2011-től a svájci székhelyű IBSA Pharma Kft-nél helyezkedtem el. Mindhárom munkahelyen a fő feladatom az aktuális cég által gyártott készítmények szakmai információjának eljuttatása az orvosokhoz, ezáltal is hozzájárulva a legmagasabb szintű egészségügyi tevékenységükhöz.

A munka mellett 2001-ben gyógyszerhatástanból sikeres szakvizsgát tettem. Majd 2006-ban a szegedi Tudomány Egyetemen gyógyszerész ? közgazdász szakon szereztem másoddiplomát.

2014. január 02.-tól 4 éven keresztül az eleki Kagyló Patikában dolgoztam, mint gyógyszertárvezető.

2018. január 02-án vettem át a kétegyházi Menta Gyógyszertár vezetését. Kolléganőmmel továbbra is arra törekszünk, hogy a tevékenységünkkel maximálisan hozzájáruljunk a kétegyházi lakosság egészségének megőrzéséhez, a betegségük gyógyításához. Célunk, hogy az eddigi jól működő szolgáltatások mellé, új egészségügyi tevékenységek kerüljenek bevezetésre.

Továbbra is várjuk betegeinket és köszönjük az eddigi bizalmat.

Tisztelettel

Dr. Fekete Lajos gyógyszertár vezető

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató