Szennyvízberuházás II. ütem, lépésről lépésre

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata 2012. október 29-én lakossági fórumot tartott, ahol tájékoztatta az érintetteket az elkészült csatornahálózatra való rácsatlakozás menetéről.

A fórumon az önkormányzat részéről Kalcsó Istvánné polgármester asszony, dr. Medgyaszai László jegyző úr, Wittmann Attila műszaki előadó, a BÓLEM Kft. kivitelező cég részéről Mochnács Pál ügyvezető, az Alföldvíz Regionális Víziközmű-szolgáltató Kft. részéről Szeverényi György, a Közép-Békési Területi Mérnökség vezetője és Knyihár Katalin vettek részt.

A fórumon elhangoztak a rákötési lehetőségek és határidők. Kalcsó Istvánné polgármester asszony kihangsúlyozta, hogy a télies időjárás beálltára való tekintettel a rákötések legvégső határideje a pályázatnak is megfelelően 2013. június 30. A rákötést bármely céggel el lehet végezni, az egyetlen kérés a Vízmű részéről az, hogy ha nem az általuk preferált három cég végzi a munkálatokat, akkor az árkot nyitottan kell hagyni az ellenőrzésig. A Vízművel szerződésben álló három vállalkozás elérhetőségei korábban megküldésre kerültek az érintetteknek.

Az idős, illetve egyedülálló lakosok részére az önkormányzat segítséget nyújt a földmunka elvégzésében, ezzel is csökkentve a szükséges kiadásokat.

Elhangzott a tájékoztatón továbbá az is, hogy a csatornahálózat teljes hosszában megépült, és már egy előzetes helyszíni bejárás is megtörtént, ahol a még felmerülő apró hiányosságokat jegyezték fel, a hivatalos műszaki átadásra pedig 2012. november 7-én kerül sor.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató