Tájékoztatás!

A DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft megbízásából a jogszabály által előírt kötelező gallyazási munkálatokat a településünkön a Feed-Org Bt. (kapcsolattartó Petrich Antal, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel: 30/935-77-76) végzi. A külterületi ingatlanoknál lévő levágott gallyakat a cég nem szállítja el, annak kezelése a földtulajdonos feladata. A belterületi ingatlanok előtti levágott ágakat, gallyakat a lakóingatlan tulajdonosa elviheti. Amennyiben ezt nem teszi meg, úgy a Feed-Org Bt összegyűjti, majd a telephelyére szállítja a fa hulladékot.

A DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft kapcsolattartója: Farkas Márton István szakértő (tel: 30/218-48-02, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató