Tisztelt Ügyfeleink!

Néhány napja mindenki kézhez kapta az adóértesítőket. Határozat kizárólag a gépjármű adóról készült, hiszen a helyi adók nem változtak. 

Sok problémát okoznak a költözések és az, hogy az örökösök nem jelentik be a hozzátartozó elhalálozását. Sajnos előfordul hogy elhunyt lakos részére küldünk adókivetést vagy levelet. 

Nem kívánjuk megsérteni a család érzéseit, így kérem ennek elkerülésére érdekében haladéktalanul jelezzék, ha bármilyen változás következik be az adózó vagy az ingatlantulajdonos személyében. 

Köszönettel: 

dr. Medgyaszai László jegyző

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató