Hirdetmény

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata a Családsegítő Szolgálat és a helyi Egyházak összefogásával gyűjtést hirdetünk meg, Lipták Zoltán és családja Kétegyháza Dózsa utca 66 szám alatti ingatlana felújítására. A család lakóházában 2016. december 7-én tűz keletkezett, súlyos anyagi károkat okozott. A lakóház lakhatatlanná vált. Az ingóságok használhatatlanok. Elveszítették eddigi életük munkáját.

Kérünk minden jó szándékú, kétegyházi lakost, hogy lehetőségéhez képest nyújtson segítséget. Pénzadományokat a Kétegyházi Takarékszövetkezetben fizethetik be a Lipták Zoltán 53600116-15000996 számlára. Egyéb adományokat a Családsegítő Szolgálatnál adhatják le.

Tel: 66/251-214

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató