Belvízvédelmi készültség elrendelése

Az utóbbi napokban nagy mennyiségű csapadék hullott, amelyet a belvízelvezető csatornák már csak nehezen tudnak elvezetni. A szükséges intézkedések megtörténtek és ennek következtében 2016 június 21-el a településen I. fokú belvízvédelmi készültség került elrendelésre. Az önkormányzat munkatársai az árok ellenőrzését, az uszadékok összegyűjtését és a szivattyúzási munkálatokat megkezdték.

Kérünk minden lakost, hogy az ingatlana előtti kapubejáróban lévő átereszt takarítsa ki. Amennyiben ez nem történik meg, úgy az önkormányzat munkatársai a víz lefolyását bármilyen megoldással, de biztosítani fogják, helyreállítási kötelezettség nélkül!

Kérem szíves együttműködésüket és megértésüket!

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató