Meghívó

Tisztelt Kétegyházi Polgárok! 

Az Doboz, Elek, Gyula, Kétegyháza, Lőkösháza, Sarkad térségében nemrégiben újonnan létrejött és helyi akciócsoport működtetésére területi jogosultságot szerzett egyesületünk bemutatkozó fórumot  tart, amelynek keretein belül várjuk azon civil szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek megjelenését, akik a vidékfejlesztés témakörében érintettek. A fórum keretében várjuk azokat a javaslatokat, észrevételeket, amelyeket be tudunk építeni az előttünk álló uniós fejlesztési időszakba, térségi vidékfejlesztési stratégiánkba.

A fórum időpontja: 2015. október 28. szerda, du. 16 óra

A fórum helyszíne: Kétegyháza, Polgármesteri Hivatal nagyterme 

Megjelenésükre számítok! 

Alt Norbert elnök 

Napkör Társadalmi Innovációs Egyesület

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató