Meghívó

Ezúton tisztelettel meghívom Önt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által tartandó a 2015. évi Egységes kérelem beadásához kapcsolódó, azaz az EMGA-ból, az EMVA- ból, valamint a központi költségvetésből finanszírozott egyes támogatások igénybevételével kapcsolatos tájékoztató fórumára. 

 

A rendezvény helyszínei és időpontjai az alábbiak:

1. Reibel Mihály Művelődési Központ, Elek, Kossuth utca 13., 2015.03.16. 17:30

2. Polgármesteri Hivatal Díszterem, Gyula, Petőfi tér 3., 2015.03.18. 16:00

Az előadássorozat tematikája:

  1. Tájékoztató a 2015. évi egységes kérelem beadásával kapcsolatban. Jogcímek, gyakorlati kérdések. (Előadó: Kovács Gyula főfalugazdász) 
  1. Felkészülés a 2015. évi kérelem beadására, az elmúlt évek ellenőrzési és kérelemkezelési tapasztalatai. Rákóczi Attila az MVH Békés Megyei Kirendeltség vezetője előadása.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató