Tisztelt Gazdálkodó!

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) a Földművelésügyi Minisztérium megbízásából a családi gazdaságokat/gazdálkodókat és az általuk előállított hazai, egészséges termékeket listázó, azok elérhetőségét, vásárlási helyszíneit megmutató mobiltelefonos applikációt fejleszt. 

 

Az applikáció segítségével a kis gazdaságok piacra jutási, értékesítési lehetőségei javulnak és lehetőség lesz vásárlói értékelés rögzítésére. 
Amennyiben szívesen szerepelne az erre a célra kialakított adatbázisban, úgy regisztráljon ingyenesen az alábbi linken: http://www.nakvi.hu/app/termekkereso/
Megadott adatait folyamatosan frissítheti. Az iOS és Android rendszerű telefonokon elérhető applikációban az Ön által megadott és véglegesített termékek lesznek kereshetők. 
Az applikáció 2015. februárjában lesz letölthető, melyről értesítést küldünk a regisztrált felhasználóknak. 
A megkereséshez kapcsolódó kérdéseit a hibabejelentés linket használva küldheti el részünkre. 
A sikeres együttműködésben bízva, üdvözlettel: 

Gyebnár Péter
Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat
Békés megyei referens

5630 Békés, Jantyik Mátyás u. 23.
+36 30 654 1686
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.mnvh.eu

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató