Közfoglalkoztatási Kiállítás

2014. szeptember 9-én került megrendezésre Békéscsabán a Közfoglalkoztatási Kiállítás, amelyen 58 település vett részt, köztük Kétegyháza is. A rendezvény lehetőséget adott arra, hogy a települések bemutathassák azt az értékteremtő munkát, amelyet a közfoglalkoztatottak a START közmunkaprogram keretében ellátnak. Kétegyháza az ízlésesen feldíszített faházikóban a varrodai termékek mellett a növénytermesztés keretében megtermelt zöldségeket reprezentálta a rendezvényre kilátogatóknak. Az eseményhez érdekes programsorozat is társult, ahol többek között a fürgelábú Kaláris Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Sérült Fiatalok és Segítőik Egyesületének lelkes és ügyes csapata, valamint Angi és Lili gitáros előadása színesítette a repertoárt. A nap a szervezők szerint is sikeresen zárult.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató