Közösségi tér civileknek

A 35/2013. (V. 22.) VM rendeletben szabályozott, a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához biztosított forrásra pályázatot nyújtottunk be ?Közösségi tér biztosítása és fejlesztése civil szervezetek számára? címmel. A pályázat pozitív elbírálásban részesült 11 851 691 Ft támogatással.

A projekt célja olyan közösségi tér biztosítása és eszközfejlesztése, ahol a helyi civil szervezetek megvendégeléssel is járó rendezvényeket, évzárókat, sportbálakat, ismeretterjesztő előadásokat, projektnapokat szervezhetnek meg.  Az eszközök beszerzését azonban az összértékük alapján, valamint az egybeszámítási kötelezettséget és a Kbt-t figyelembe véve nemzeti értékhatár szerinti közbeszerzési eljárás keretében kellett lebonyolítani.

Ennek érdekében a pályázati támogatás terhére konyhatechnológiai berendezéseket, informatikai, tálaláshoz szükséges, hangosítástechnikai eszközöket, irodaszereket és projekttáblákat vásároltunk, melynek üzembe helyezése folyamatban van.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató