Nyomravezetői díj!

A Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki motoros fűkaszát és szerszámokat lopott el egy melléképületből Kétegyházán. 

2014. április 17-22. között Kétegyházán betörtek a Nagy S. 19. szám alatti ingatlanba, mely az önkormányzat tulajdonában van.

A helyiségből eltulajdonítottak egy STIHL FS-400 típusú benzinmotoros fűkaszát, valamint egy darab kapát, illetve egy darab lapátot

A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Rendőrkapitányságon (Gyula, Béke sugárút 51.) vagy az Eleki Rendőrőrsön, illetve hívja a 06-66/361-644-es telefonszámot. 

A nyomozó hatóság a nyomravezetőnek 50.000.- Ft díjat ajánl fel.

 BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató