Tisztelt Lakosok!

Kétegyháza településen több helyről érkezett bejelentés Hepatitis A gyanús megbetegedésről. Az ügyben azonnali intézkedést és vizsgálatot kértem a gyulai ÁNTSZ-től.

Visszajelzést, javaslatot és intézkedést a holnapi ? pénteki - napra ígértek. Ezt követően azonnal, írásban fogom tájékoztatni Önöket!

Addig is kérek mindenkit, fokozottan tartsa be a higiéniai szabályokat, sűrűn mosson kezet, mosatlan gyümölcsöt, zöldséget ne fogyasszon, végezzen fertőtlenítést környezetében.

Kérem a szülőket, a fentieket gyermekeikkel tartassák be és ellenőrizzék.

Járvány nincs, de óvatosnak és körültekintőnek kell lennünk.

Kérem, aki a környezetében fertőzött személyről szerez tudomást, haladéktalanul jelezze a védőnőnek, a 06-30-451-4349. telefonszámon!

 

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató