Meghívó

A sportpálya szabad használatának lehetősége nem megoldott a település lakosainak és sportegyesületünk számára, ezért Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata egy új sportpályát kell, hogy létesítsen a volt Költségvetési Üzem (Kétegyháza, Erkel u. 7/b) helyén. Ezzel kapcsolatban fontos a lakosság tájékoztatása és véleménye a számunkra, különös tekintettel a környéken lakókra.

2014. február 10-én 18 órától a Polgármesteri Hivatal nagy termében lakossági fórumot tartunk a témával kapcsolatban, amelyre minden érdeklődőt és érintetett szeretettel várunk!

Kétegyháza, 2014. február 5.

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató