Új hanganyaggal jelentkezik a gyulai és kétegyházi zenészekből álló The Batteries

A Tegnap című kislemez az Utopia Project Kiadó gondozásában jelenik meg.

Vadonatúj stúdióalbummal jelentkezik a The Batteries zenekar. A 2007-ben alakult, kétegyházi és gyulai fiatalokból álló banda tavaly adta ki szerzői kiadásban első kislemezét The Batteries címmel, az idei album pedig az Utopia Project Kiadó gondozza. A közelmúltban megjelent, Tegnap című lemezen négy számot hallhatunk.

 

The Batteries. Fotó: Gyulai Hírlap

Muntyán Krisztián (ének/basszusgitár), Daniel Krisztián (gitár/ének), Muntyán Viktor(gitár), Daniel Dan (dob) tagokból álló csapat a poprock-alternatív rock irányzatot képviseli, de más stílusok elemeit is szívesen beleszövik a zenéjükbe. Fellépéseiken főképpen saját dalokat adnak elő, egy-két feldolgozással színesítve repertoárukat. 

- A tavalyi év második felében elnyertük az Utopia Project kiadó bizalmát és ismét stúdióba vonultunk, hogy elkészítsünk egy újabb kislemezt. A felvételek az Utopia Studióban készültek, ahol nem egy híres zenekar és zenész megfordult már, mint például a Tankcsapda, Presser Gábor, EDDA művek. A Tegnap című lemezünket közösen szereztük, nem egy emberhez kötődnek, ugyanis az esetek többségében mindenki beleteszi a saját részét a dalokba. A lemezt már számos hazai és külföldi webáruházban elérhető. Azóta azonban születtek új dalok is, amelyeket szeretnénk minél hamarabb rögzíteni, ám azelőtt még az első videoklipünk elkészítése a cél ? mondta el a Gyulai Hírlapnak Muntyán Krisztián.

További információk a csapatról a thebatteriesband.hu, valamint a zenekar facebook oldalán érhetők el.

A The Batteries Tegnap című albuma a dalokra kattintva meghallgatható.

Tegnap EP 2013

The Batteries - Nem tudod

The Batteries - Sok fiatal év után

The Batteries - Őrület

The Batteries - Tegnap

forrás: gyulaihirlap.hu

 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató