Tűzgyújtási tilalom!

Tisztelt Kétegyházi Lakosok!

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2013. július 23. napjától átmeneti időre az Erdészeti Igazgatóság TŰZGYÚJTÁSI TILALMAT rendelt el. A fenti időponttól kezdődően tilos a tűzgyújtás az erdőkben, fásított területeken, valamint ezek határától számított 200 méteren belüli területeken. Tilos a tűzgyújtás, a tűzrakó helyeken, közút ?és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is.

Aki a tűzgyújtási tilalomra vonatkozó rendelkezéseket megszegi, 100.000.- Forintig terjedő erdővédelmi bírsággal sújtható.

Megértésüket köszönjük.

Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató