Kedves Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az újonnan létesülő Önkormányzati óvoda, alapító okiratának befogadása megtörtént, a hivatalos eljárás befejeződött, és a felújítási munkálatok is elkezdődtek.

Minden a tervezett ütem szerint halad.

Az óvoda alapításával kapcsolatban eddig tett intézkedések, elért sikerek, a jövőbeni tervek és a felmerülő aktuális kérdések megvitatása érdekében 2013. június 12. napján, szerdán 18.00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal dísztermében tartjuk óvodánk első szülői értekezletét, melyre minden érintett szülőt szeretettel várunk.

Tisztelettel: Kalcsó Istvánné polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató