Utólagos csatornarákötés átvételi kampány

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az ALFÖLDVÍZ Regionális Víziközmű-szolgáltató Zrt. az üzemeltetési területén található felhasználók számára utólagos csatornarákötés átvételi kampányt indított. Az ingatlantulajdonosoknak 2023. július 1-től október 31-ig van lehetőségük bejelenteni a korábban készült, de Társaságunk felé be nem jelentett szennyvízcsatorna rákötéseket.

Amennyiben a rákötés és a házi csatorna minden műszaki előírásnak megfelel, akkor szabályos átvételi eljárás keretében lehetőség van legalizálni a csatlakozást.

A kampány időtartama alatt a bejelentő felhasználók mentesülnek az 50 ezer forintos kötbérfizetési kötelezettség alól. A fenti időszakot követően, 2023. november 01-től Társaságunk fokozott ellenőrzést hajt végre a be nem jelentett illegális rákötések felderítésére.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató