Igényelhető a településünkön a szociális tüzelőanyag

Tisztelt kétegyházi lakosok!

2020. október 02-től ? 2020. október 20-ig igényelhető a településünkön a szociális tüzelőanyag, barnakőszén formájában. Ennek feltétele, hogy a háztartásban az egy főre eső havi nettó jövedelem nem haladhatja meg a 71.250.-Ft-ot, illetve az egyedül élő esetén a 85.500.-Ft-ot. Az ehhez szükséges nyomtatvány letölthető, illetve személyesen kérhető a Polgármesteri Hivatalban. Kérnénk, a kitöltött nyomtatványokat ezen időintervallumon belül leadni szíveskedjenek a Polgármesteri Hivatal Szociális Irodájában. A határidőn túl beadott kérelmek elutasításra kerülnek.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató