Bursa Hungarica 2021

Tisztelt kétegyházi diákok! 

Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata ebben az esztendőben is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázathoz. Az ösztöndíj odaítélésének feltétele, hogy a pályázóval egy háztartásban élők egy főre jutó nettó jövedelme a 172.000.-Ft-ot nem haladhatja meg. A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2020. november 5. Kérdéseitekkel Demeter Éva ügyintézőt kereshetitek személyesen, vagy telefonon a 06 66/250-122-es telefonszámon (134-es mellék).

Dokumentumok:

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató