Lakhatási támogatás iránti kérelmek benyújtása

Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2020. szeptember 01. napjától lehetőség van szociális ellátás formájában biztosított lakhatási támogatás iránti kérelmek benyújtására.

A juttatás megállapításának feltétele, hogy a kérelmező háztartásában az egy fogyasztási egységre jutó havi nettó jövedelem nem haladhatja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének 150 %-át (42.750.-Ft), továbbá a háztartás egyik tagja se rendelkezzen olyan hasznosítható ingatlannal, járművel, vagyoni értékű joggal, továbbá pénzforgalmi szolgáltatónál kezelt - jövedelemként figyelembe nem vett összeggel, amelynek az értéke külön-külön meghaladja a 855.000.-Ft-ot, együttesen pedig a 2.280.000.-Ft-ot.

Kérelemnyomtatványok és részletes tájékoztatók a Polgármesteri Hivatalban vehetők át, és a Szociális irodán adhatóak le.

Kétegyháza, 2020. augusztus 26.

Dr. Rákócziné Tripon Emese polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató