40. Alkotótábor Kétegyházán

-40 perc alatt a művészet körül-

Már 40. alkalommal kerül megrendezésre a képzőművészeti alkotótábor. Nemzetközi táborról van szó, 6 fő Aradról 2 fő Belényesről érkezett a többi táborlakó Magyarország különböző településeiről érkezett. Karcag, Budapest, Mezőhegyes, Szentes, Békéscsaba, Gyula, Kétegyháza...

2020.06.29-től 07.10-ig lehet dolgozni a táborban, melynek helye a kétegyházi Andrássy-Almásy kastély.

Két szekcióban dolgoznak festők és tűzzománc képeket, ékszereket készítők.  A festők vezetője Mária Furnea ? Arad- a tűzzománc szekció vezetője Szabó Éva, akinek munkáját Gugolya Márta segíti. Egyesületünk titkára Hargittainé Megyeri Valéria.

Minden évben meghatározunk egy témát, jelenleg az ?IDŐ? a téma. Természetesen teljes a művészi szabadság mind technikában, mind értelmezésben.

A táborzárás kiállítással végződik, melyet az itt elkészített munkákból rendezzünk meg. Idén e kiállítás címe, ?40 perc alatt a művészet körül?, melyet 2020. július 10-én 18 órától tervezünk, s várjuk szeretettel a kedves látogatókat, művészetkedvelőket és művészetpártolókat.

Békés Megyei Képzőművészeti Szabadiskola Egyesület

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató