Taekwondo Övvizsga

2019. december 20-án Máté Zoltán 7. danos nagymester a Magyar ITF Taekwondo Szövetség alelnöke övvizsgát tartott Magyarbánhegyesen.
Huszonhét sportoló vizsgázott a magasabb övekre Békés-megyéből. A rendezvény házigazdája Tamás József 5. dan nemzetközi mester volt, aki jó gazda módjára egyben vendégül is látta a  vizsgázókat.
Kétegyházáról nyolcan vizsgáztak és mindannyian sikererrel teljesítették a feladatokat.
Külön büszkeség, hogy Simonka Rajmund a mezőnyből egyedüliként kettős előléptetést kapott. Árgyelán Szofi, Szelezsán Hanna pedig kemény küzdelemben megszerezte a zöld öv és zöld öv-kékcsíkot.
Máté nagymester elégedett volt a csapat felkészültségével és a sportolók fegyelmezettségével.
Gratulálok a versenyzőknek a szép sikerhez!

Nagy László 4.dan Mester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató