Archív hírek

Tisztelt kétegyházi Lakosok!

Kétegyháza Nagyközség Polgármestereként a 45/2020. (III.14.) számú Kormányrendelet 2. §-ában biztosított jogkörömnél fogva 2020. március 16. napjától (hétfőtől) kezdődően, megelőző óvintézkedésként a Kétegyházán működő óvodák és bölcsődék vonatkozásában rendkívüli szünetet rendeltem el. Intézkedésem kiterjed a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata által fenntartott óvodára a Kétegyházi Napsugár Óvodára és településünk bölcsődéjére.

Ügyeletet az intézmények nem tartanak, így a gyermekek elhelyezéséről a szülőknek, gondviselőknek kell gondoskodniuk. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani azzal, hogy továbbra is biztosítjuk az étkeztetést az étel kihordásával, a szülők, gondviselők által megadott kétegyházi lakcímre.

Dr. Rákócziné Tripon Emese

polgármester

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató