Meghívó

Erdős Norbert országgyűlési képviselő, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott részt vesz és előadást tart az Országos Vagyongazdálkodási Roadshow békéscsabai állomásánTéma: a Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. együttműködési területeinek bemutatása.

 

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Országos Vagyongazdálkodási Roadshow-t indít, melynek során az állami tulajdonban lévő ingatlanok és ingóságok ingyenes tulajdonba adásának eljárásrendjéről, az önkormányzatokat érintő aktualitásokról, a vagyongazdálkodás jó gyakorlatairól, valamint az állami vagyonnal kapcsolatos önkormányzati vagyonkezelés lehetőségeiről, kockázatairól és modelljeiről adnak tájékoztatást.

A rendezvény tervezett programjának keretében Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere köszönti a vendégeket, Márton Pétervezérigazgató (MNV Zrt.) és Dr. Pesti Gábor (MNV Zrt. Békés megyei területi irodájának vezetője) pedig előadást tart.

A rendezvény tervezett időpontja: 2013. december 11., szerda 10 óra

A rendezvény tervezett helyszíne: Békéscsaba MJV Polgármesteri Hivatala, 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató