Tisztelt Lakosok!

Az Építési és Közlekedési Minisztérium megbízása alapján a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. Közszolgáltatási Igazgatósága is közreműködik, koordinálja a menetrendek társadalmi egyeztetésének folyamatát, mely alapján végzi a 2024/2025. évi vasúti és autóbusz menetrendeket érintő egyeztetéseket.

Az Önök által megfogalmazott igényeket a települést érintően már felmerült, vagy esetleg a jövőre vonatkozóan előre látható, menetrendet érintő észrevételeket, javaslatokat 2024. április 24-ig írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 06-66/250-122-es telefonszámon megtehetik.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató