Lomtalanítás 2024. május 11-én (szombaton)

lomtalanitas 240410

A TAPPE Hulladékgazdálkodási Köztisztasági, Szolgáltató Kft. értesíti Önöket, hogy társaságunk Kétegyházán - 2024. május 11-én, szombaton lomtalanítási napot tart.

 

Társaságunk, mint közszolgáltató a lomtalanítás alkalmával az ingatlanhasználók háztartásában feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat (amelyek méreteik miatt nem rakhatók a hulladékgyűjtő-edénybe) gyűjti össze és szállítja el.

A feleslegessé vált bútorokat, használati tárgyakat, amelyek mások számára még használhatóak, azokat pl. a segélyszervezeteknél, szociális szolgáltatóknál is leadhatja, így segíthet másokon, ill. csökkentheti a hulladéklerakás mennyiségét, ezzel óvva a környezetet.

Kérjük, hogy a lomokat – a gyűjtési naptárban meghatározott napokon, reggel 6:00 óráig , hulladékgyűjtő járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezze ki, ne az úttestre tegye, mert azzal akadályozhatják a forgalmat. Felhívjuk figyelmüket, hogy az alábbi táblázatban az elszállítható és az el nem szállítható hulladékok köre a teljesség igénye nélkül tájékoztató jelleggel kerültek felsorolásra.

A lomtalanításról ügyfélszolgálatunktól kaphat részletes tájékoztatást. Központi ügyfélszolgálat Postacím: 5600 Békéscsaba, Kinizsi utca 4-6. Tel.: + 36-66/447-150 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az új Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az adatvédelmi dokumentumok a dokumentumtárban található.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató